انتخاب رشته تحصیلی

ساخت وبلاگ

مرور و جمع بندی برای امتحانات ترم و از همه مهم تر آمادگی در کنکور سراسری یکی از مهم ترین اصول برای کسب نمره بالا و همچنین کسب موفقیت در کنکور می باشد. اما این بخش برای بسیاری از دانش آموزان مشکل است. ممکن است ساعت ها مشغول به مطالعه باشند و مطالب بسیاری را بخوانند اما شب امتحان و یا سرجلسه آزمون تمامی مطالب را از یاد ببرند. این مشکل تنها به دلیل درست جمع بندی نکردن و یا عدم جمع بندی نهایی می باشد. در این مقاله قصد داریم شما را با روش جمع بندی صحیح و فواید آن آشنا کنیم.

 

جمع بندی برای امتحانات ترم

 

تفاوت جمع بندی و مرور برای امتحانات ترم

در واقع جمع بندی برای امتحانات ترم یک بازه و دوره زمانی است که باید به جمع بندی دروس خود بپردازید ولی مرور یک تکنیک می باشد که شما باید با استفاده از آن به جمع بندی بپردازید. اگر تکنیک مرو را به خوبی بلد نباشید جمع بندی و تکرار تمرین دروس به خوبی پیش نخواهد رفت.

مقالات پیشنهادی: راه های افزایش تمرکز برای مطالعه دروس

مراحل مطالعه‌ در دورهی جمعبندی

جمع بندی باید مرحله مرحله و به ترتیب انجام گیرد. برای درک بهتر از این مراحل به موارد زیر توجه کنید.

مطالعه‌ی جزوه

منظور از مطالعه، مطالعه اولیه و یادگیری دروس نیست. منظور مطالعه و مرور نهایی جزوه می باشد. بنابراین اگر تا به حال این‌ کار را خوب انجام نداده‌اید، به اندازه‌ی کافی وقت بگذارید و موشکافانه تمام زوایای آن را بررسی کنید اما اگر قبلاً جزوه‌ را خوب و دقیق مطالعه کرده‌اید، مراقب باشید که بیش از حد هم وقت خود را روی مطالعه این مرحله نگذارید چراکه زمان برای شما دانش آموزان با ارزش تر از طلاست.

خلاصه‌نویسی

مهم ترین کار و بهترین راه برای به خاطر سپردن موارد خوانده شده خلاصه نویسی می باشد. بهتر است بگوییم نوشتن بهترین راه به خاطر سپردن مباحث مطالعه شده است. زیرا شمابا نوشتن دانسته های خود بار دیگر آن را مرور کرده و در ذهن خود مرور می کنید. و دیگر نیازی نیست شب امتحان و یا روز آزمون نگران این باشید ک همه چیز را فراموش کرده اید و می توانید تنها با مرور خلاصه نویسی های خود تمامی موارد خوانده شده را برای خود مرور کنید.

 

مراحل جمع بندی امتحانات

 

حل نمونه سوالات امتحانی

آخرین مرحله جمع بندی برای امتحانات ترم حل تمرین و نمونه سوالات امتحانی است. چراکه با این روش شما آمادگی کامل را برای روز آزمون کسب خواهید کرد و ذهن خود را آماده می کنید.

امیدواریم این مقاله برای شما عزیزان مفید بوده باشد و امتحانات ترم خود را به خوبی و با کسب نمرات عالی پشت سر بگذارید. همچنین می توانید برای برنامه ریزی دقیق مطالعه دروس از مشاورین تیم پرتوی راهنمایی بگیرید. تلفن تماس جهت تعیین وقت 22142018

انتخاب رشته تحصیلی...
ما را در سایت انتخاب رشته تحصیلی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : mahtab rotbesho بازدید : 162 تاريخ : چهارشنبه 19 آذر 1399 ساعت: 16:56

روز به روز تعداد تحصیل کرده های کشور درحال افزایش است. اما چند درصد از افراد متناسب با رشته ی تحصیلی خود مشغول به کار هستند؟ تحصیل فقط برای رضایت والدین و یا یک کار روتین که همه باید انجام دهند تیست چون اگر این چنین باشد تنها وقت تلف کردن است! امروزه به پیشرفت علم مشاورین تحصیلی موفق شدند با توجه به استعدادی که افراد دارند ادامه تحصیل کنند و مشاورین تحصیلی این استعدادها را پیدا کرده و مطابق علایق و استعدادها، دانش آموزان را به آینده ای که در آن موفقیت بیشتری دارند سوق می دهند.  در این مقاله به استعدادیابی تحصیلی و مزایای آن خواهیم پرداخت.

 

استعدادیابی تحصیلی چگونه است؟

 

استعدادیابی چیست؟

بر اساس نظریه هوش‌های چندگانه، انسان دارای هشت نوع هوش است که از دامنه کمتر تا بیشتر متغیر بوده بنابراین همه ی افراد پروفایل هوش یکسانی نخواهند داست. این پروفایل و مشخصه بر اساس ژنتیک و تجربه بوده و لذا هوش هر کس منحصربه‌فرد است. در نتایج بسته‌های استعدادیابی هوش غالب افراد بصورت نمایی از تصویر زیر نمایش داده شده است. برای به دست آوردن تمام قابلیت‌ها و استعدادهای یک فرد، نباید تنها به بررسی ضریب هوشی پرداخت بلکه انواع هوش‌های دیگر او از جمله هوش موسیقیایی، هوش درون فردی، هوش تصویری ـ فضایی و هوش کلامی ـ زبانی نیز باید در نظر گرفته شوند.

استعدادیابی تحصیلی از چه سنی شروع می شود؟

استعدادیابی تحصیلی که عموما در مدارس و موسسه ها توسط مشاورین درسی انجام می گیرد برای مشخص کردن نوع استعداد و میزان استعداد دانش آموزان در دروس مختلف انجام می گیرد تا مطابق آن تعیین شود در چه رشته و در آینده در چه شغلی مشغول شوند. بسیاری از افراد در رشته تحصیلی خود مشغول به کار نمی شوند دقیقا به همین خاطر است که دانش آموزان در برهه زمانی مناسب استعداد های خود را نمی سنجند. در نتیجه استعدادیابی تحصیلی بهتر است از سن 5 سالگی شروع شود.

 

استعدادیابی

 

مزایای استعدادیابی تحصیلی چه می باشد؟

  • گزارش دقیق، تفصیلی و کمّی سنجش سازگاری شغلی دانش‌آموزان
  • با مشخص شدن استعداد، در آینده در شغلی مشغول به کار خواهید شد که به آن علاقه دارید پس در آن موفق خواهید بود
  • پشتیبانی والدین برای موفقیت در رشته ای که به آن علاقه دارید

امیدواریم این مقاله برای شما والیدن و دانش آموزان عزیز مفید بوده باشد. برای استعدادیابی تحصیلی می توانید از تیم پرتوی راهنمایی بگیرید که یکی از برتری مشاورین تحصیلی می باشند.

 

 

 
انتخاب رشته تحصیلی...
ما را در سایت انتخاب رشته تحصیلی دنبال می کنید

برچسب : استعدادیابی,استعدادیابی تحصیلی,استعدادیابی از چه سنی شروع می شود؟, نویسنده : mahtab rotbesho بازدید : 166 تاريخ : چهارشنبه 5 آذر 1399 ساعت: 16:38

رشته حقوق پرطرفدارترین رشته علوم انسانی است که از قدیم تا به امروز 90% داوطلبین علوم انسانی هدف انتخاب رشته حقوق را دارند. رشته حقوق دامنه و زیرشاخه های گسترده ای دارد.در این مقاله همراه ا باشید تا همه چییز در رابطه با این رشته پرطرفدار را شرح دهیم.

 

همه چیز در باره رشته حقوق

 

برای انتخاب رشته حقوق چه توانایی هایی لازم است؟

فردی که رشته حقوق را انتخاب می کند شاید گرفتن مدرک کارشناسی آسان باشد اما در مراتب بالاتر و حقوقدادن شدن برای انتخاب این رشته شما باید فردی جسور، دارای استدلال، خلاق و فن بیان خوب داشته باشد تا بتوانید در آن موفق شوید. یک حقوقدان باید اطلاعات کافی از علوم روانشناسی و جامعه شناسی و همچنین علوم فلسفی داشته باشد. در واقع یک حقوقدان باید توانایی قانع کردن افرادی که مورد خطاب او قرار می‌گیرند با زبان سلیس و بلیغ داشته باشد، در نتیجه باید بر زبان و ادبیات مسلط باشد. در ضمن باید اطلاعاتی از ریاضیات داشته باشد زیرا هم محاسبات حقوقی گاهی احتیاج به ریاضی دارد و هم منطق ریاضی ، منطق اساس حقوق است.

دروس دانشگاهی رشته حقوق

دروس پایه: مقدمه علم حقوق، حقوق جزای عمومی، حقوق اساسی، حقوق مدنی، مبانی علم اقتصاد، عربی، مالیه عمومی، مبانی جامعه شناسی.

دروس اختصاصی: آئین دادرسی مدنی، متون حقوقی، آئین دادرسی کیفری، حقوق اساسی، حقوق جزای عمومی، حقوق بین المللی عمومی، حقوق سازمان های بین المللی، حقوق اداری، اصول فقه، متون فقه، حقوق تجارت، قواعد فقه، حقوق تطبیقی، ادله ثبات دعوی، حقوق کار، پزشکی قانونی، حقوق بین المللی خصوصی.

 

دروس رشته حقوق

 

گرایش های رشته حقوق در کارشناسی ارشد

گرایش حقوق خصوصی، گرایش حقوق ثبت اسناد و املاک، گرایش حقوق بین الملل، گرایش حقوق جزا و جرم شناسی، گرایش حقوق عمومی، گرایش حقوق بشر، گرایش حقوق مالکیت فکری، گرایش حقوق اقتصادی، گرایش حقوق دادرسی اداری، گرایش حقوق محیط زیست، گرایش حقوق تجارت بین الملل، گرایش حقوق خانواده، گرایش حقوق تجاری اقتصادی بین المللی، گرایش حقوق شرکت های تجاری، گرایش مدیریت دادگستری، گرایش مدیریت نظارت و بازرسی، گرایش مدیریت اصلاح و کیفرهای قضایی، گرایش حقوق حمل و نقل، گرایش حقوق مالی، گرایش اقتصادی، گرایش فقه و حقوق جزا

بازار کار و آینده شغلی حقوق

یکی از گرایش های پرطرفدار حقوق، وکالت می باشد که دانشجوی رشته حقوق می تواند پس از فارق التحصیل شدن در آزمون وکلا شرکت کند و پرونده وکالت دریافت کند. اما به دلیل پر طرفدار بودن این رشته در حال حاضر رقبا زیاد شده و بازار کار وکالت به دلیل اشباع بیش از حد کم شده اما اگر در کار و حرفه خود توانایی های بیشتر از  رقبا داشته باشید می توانید در این شغل موفق باشید. از دیگر مشاغل این رشته می توان به قضا، بازپرسی و دادیاری ادارات، اجرای احکام شامل موارد مدنی و کیفری، ادارات ثبت اسناد و املاک، دفاتر اسناد رسمی بصورت سردفتر و دفتریار، وکالت دعاوی خصوصی و دولتی، تنظیم قراردادهای اقتصادی و بازرگانی داخلی و خارجی مشاوران حقوقی

امیدواریم مقاله فوق برای انتخاب رشته شما راهنمای خوب باشد و درصورت انتخاب این رشته به درجات عالیه برسید. شما می توانید برای انتخاب رشته و یا دریافت برنامه ریزی درسی از مشاوره درسی تیم پرتوی راهنمایی بگیرید. تلفن: 22142018 – 22141820

انتخاب رشته تحصیلی...
ما را در سایت انتخاب رشته تحصیلی دنبال می کنید

برچسب : انتخاب رشته,معرفی رشته حقوق,رشته حقوق چیست, نویسنده : mahtab rotbesho بازدید : 180 تاريخ : دوشنبه 3 آذر 1399 ساعت: 18:21